Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Ούτε έναν στην φυλακή, βρέ ξεφτίλες;


Βρέ είστε καλά;
Τόσα χρόνια τρώγατε τα ευρωπαϊκά κονδύλια, μπλέ και πράσινα βδελυρά λαμόγια, και τώρα για να συνεχίσετε να τρώτε απο θέση τρωκτικής ισχύος, βυθίζετε την κοινωνία στην ένδεια και στην απόγνωση;
Το Πασοκ, θα κάνει την βρομοδουλειά, και το σύνολο του πολιτικού λαμογιστάν (Πασοκ, Ν.Δ. Καρατζαφέρης) ελπίζει να εξασφαλίσει συναίνεση απο τα Ευρωπαϊκά αφεντικά και την χειμαζόμενη κοινωνία, ώστε να συνεχίσουν να κατέχουν την πολιτική εξουσία και μαζί με το ευρωκρατοδημιούργητο παρακρατικό παρασίτικό "επιχειρηματικό" λαμογιστάν, να κατέχουν και το οικονομικό σύστημα της χώρας.
Η Ευρώπη, για να σωθεί, θυσιάζει την Ελλάδα, και η κομματική ελίτ της Ελλάδας, θυσιάζει την κοινωνία..
Ψέμα πάνω στο ψέμα, επικοινωνιακή κοροϊδία, πάνω στην επικοινωνιακή κοροϊδία. Φτηνά τεχνάσματα φτηνών ανθρώπων..
Κάθε μέρα και χειρότερα, πιό αποτρόπαια, πιό ξετσίπωτα και ανάλγητα μέτρα.
Την μια μέρα αυξάνεται η βενζίνη αλλά δεν κόβεται ο 14ος μισθός, την άλλη ημέρα κόβεται ο 14ος μισθός και ξαναυξάνεται η βενζίνη..

Βρέ, ψευτοσοσιαλιστές, είστε με τα καλά σας;

Κάνατε τούς ανθρώπους να τρέχουν απ το πρωί ως το βράδυ σε δύο και τρείς δουλειές , τούς αυξάνετε τα όρια συνταξιοδότησης, τούς κλαδεύετε μισθούς, επιδόματα, τούς διαλύσατε τα ασφαλιστικά ταμεία, τους κάνετε κάθε μέρα και πιο αβίωτη την ζωή, τους στερείτε την αξιοπρέπεια και την ελπίδα..

Καί θέλετε να αισθάνονται και συνένοχοι, με την δική σας ξετσιπωσιά και αδηφαγία..

Βρέ ψευτοθόδωροι, σοσιαλιστές του κόλου, και σύ αρχιψεύτη πρόεδρε της ψευτοσοσιαλιστικής διεθνούς, πού κορόιδευες τον κόσμο με το "λεφτά υπάρχουν", και είχες το θράσος να υπόσχεσαι παροχές προεκλογικά, ενώ υπερβαίνεις καθημερινά σε κοινωνική σκληρότητα τα μέτρα του άλλου αρχιλαμόγιου, του Καραμανλη..

Βρέ, πρασινογάλαζοι αρουραίοι, χωμένοι μεχρι το λαιμό στο λάδι των ων ουκ έστι αριθμών Ζίμενς, που σαν σωστοί μαφιόζοι, δεσμευμένοι απο την αμοιβαία συνενοχή, δέν έχετε στείλει ουτε εναν στην φυλακή...

Ούτε έναν, βρε ξετσίπωτοι;
Ούτε εναν ,βρε, και θέλετε να σας πιστέψουμε και να κάνουμε θυσίες;
Ούτε έναν βρε γελοίοι δοσίλογοι, που σπεύδετε να ξεβρακωθείτε στους Ευρωπαίους και στο ΔΝΤ, πρίν προλάβουν εκείνοι να σας ξεβρακώσου;
Ούτε έναν, βρέ μηδαμινά, εγωπαθή, υπερφίαλα μηδενικά, που μεσα στην αναμπουμπούλα θα ξεπουλήσετε Κύπρο, Αιγαίο και Μακεδονία;
Ούτε έναν, βρε, Κουίσλιγκ, οσφυοκάμπτες, σαπιοκοιλιές μειωμένης Εθνικής κυριαρχίας;
Ούτε έναν βρέ στην φυλακή, πού θα μας μιλήσετε εσείς για πατριωτισμό, ανελλήνιστοι γλοιώδεις τρόφιμοι του CDRSEE....

Πατριώτες. Εμπρός για το νέο 21, για την νέα Εθνικη Αντίσταση.....
Για να πετάξουμε πάνω από την πατρίδα την φαυλοκρατική κομματοκρατία, που κατέχει την κοινωνία 190 χρόνια.
Για να αποτρέψουμε ως κοινωνία τα νέα 1922 και 1974, και την παράδοσή μας στους Νεοοθωμανους, στούς τοκογλύφους , στούς νεοαποικιοκράτες αγγλοσάξονες και στούς νεοναζί Γερμανούς.
Εμπρός, να ρίξουμε απο το θρόνο της την τυραννική εξουσία τού ευήθους, όπως ξεπαστρέψαμε και τον Καραμανλή και την Μητσοτάκη..
Γιά μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της δημιουργίας, της αγάπης και της αλληλεγγύης, της ήπιας οικολογικής ανάπτυξης, όπου η πολιτική θα ταυτίζεται με την κοινωνία, και όχι με το έπ' αυτης κατοχικό κράτος..
Εμπρός, να μαγαρίσουμε την φαλάκρα του τελευταίου ευήθους πρωθυπουργού, με την βρωμιά από τα άντερα του προτελευταίου πρωθυπουργικού κοπρόσκυλου..

Ούτε έναν στην φυλακή, βρε; Ξεφτίλες….

Δεν υπάρχουν σχόλια: